Turism Romania
blank

Obiective Turistice

Cazare Hartă Imagini Jurnal Turistic Comunitate

Slanic Moldova

Mulțumim colaboratorilor: Corina, mada0000, Alyssa

(7 voturi)

Informații
Generale

Galerie
Foto
Hartă
Turistică
Cazare
în Apropiere
Păreri și Sfaturi
Pentru Turiști
Agrement

Sanatate, Drumetie, Natura, Subteran, Amenajat, Istorie, Cultura, Traditie, Legende, Orase, Muzee

Informații Geografice

Cea mai apropiata localitate
Slanic Moldova

Județ
Nespecificat

Zona Turistică
Moldova

Coordonate Geografice
46.2(Lat.), 26.43(Lon.)

Accesibilitate

Specifică o localitate de pornire și afișează harta rutieră spre Slanic Moldova.

( hartă rutieră )

De aici, obiectivul turistic este accessibil
echipment special, foarte dificil

Descriere

Statiunea Slanic Moldova, supranumita Perla Moldovei, este amplasata pe versantul estic al Carpatilor Orientali, intr-o depresiune strabatuta de raul Slanic. Are un climat de tranzitie, intre climatul dealului si cel subalpin, cu veri racoroase si ierni blande, cu o temperatura medie anuala …” bla, bla, bla…..
Acesta este tiparul folosit de majoritatea celor care promoveaza statiunea Slanic Moldova. Nu este de mirare ca mult timp turistii au intarziat sa apara. Lipsa unui marketing adecvat si aparitia in presa a unor articole voit nefavorabile (nedocumentate si neadevarate) au facut ca o buna perioada de timp Slanic Moldova sa intre intr-un con de umbra. Din pacate nu se poate da vina doar pe factorii externi. Au fost momente cand intr-adevar statiunea a intrat parca intr-o pasa neagra. Spatiile de cazare erau vandute, revandute, retrocedate, lasate in paragina, managament defectuos, orgolii si interese politice, fonduri blocate, etc.
Statiunea a depasit toate aceste probleme! Prea putin conteaza care au fost cauzele! Ceea ce conteaza sunt politicile si strategiile prin care Slanic Molodova va reusi sa devina un punct de atractie turistica nu numai pentru Romania, ci si o statiune de referinta pentru intreaga Europa.

In momentul de fata Slanic Moldova este mult mai mult decat o simpla statiune balneoclimaterica. Micii intreprinzatori care acum 10 ani au indraznit sa investeasca in Slanic Moldova fara nici un fel de garantii au devenit in timp adevarati manageri constienti de importanta calitatii serviciilor prestate. Astfel pe langa vechile hoteluri si vile s-au ridicat numeroase pensiuni agroturistice, care vin sa suplineasca oferta turistica a statiunii.

Obiective Turistice pe o rază de 50 Km

Cazare pe o rază de 50 Km

Unitate Turistică Exemplu

sloganul dumneavoastră aici

Clasificare:

Localizare: Poiana Mărului

Aprecieri: 

Pentru ca fiecare vizitator să-și formeze o impresie despre unitatea dunmneavoastră este bine să definiți o foarte scurtă prezentare ce va apărea în majoritatea paginilor principale respectiv în motoarele de căutare. Astfel indiferent pe ce pagină a mini site-ului dumneavoastră sosește clientul, va avea acces la o scură prezentare. Încercați să cuprindeți tot ce este mai important, mai captivant despre afacerea dumneavoastră în acest paragraf.

Informații

about us termeni si conditii politica de confidentialitate

Contact

invita prieteni contact administrator opinia ta raportează eroare

Copyright © 2010 - 2016 
Romania Tourist Info

Regiuni Turistice

transilvania moldova muntenia banat crișana bucovina oltenia dobrogea marea neagră delta dunării dunărea bucurești maramureș

Categorii
Obiective Turistice

orașe muzee case memoriale cetăți / castele mănăstiri / biserici turism rural drumeție munți peșteri lacuri râuri pescuit parcuri naționale rezervații naturale

Utile

Hartă Rutieră

Colaboratori

Corinamada0000Alyssa

 

Referinte

Romania Tourist Info pe Facebook Romania Tourist Info pe Twitter RSS feed
PageRank Checking Icon

Parteneri

Societatea Carpatină Ardeleană Harta Rutiera a Romaniei toți partenerii