Turism Romania
blank

Obiective Turistice

Cazare Hartă Imagini Jurnal Turistic Comunitate

Oravita

Mulțumim colaboratorilor: GAB, Romania Tourist Info, Ghinea, Alyssa, roxana snaider

(23 voturi)

Informații
Generale
Galerie
Foto
Hartă
Turistică
Cazare
în Apropiere

Păreri și Sfaturi
Pentru Turiști

Spune aici tot ce crezi că este important de știut despre Oravita și care nu se încadrează la secțiunea informații generale. De expemplu drumuri care trebuie evitate în zonă sau mijloacele de transport cele mai eficiente pentru a atinge Banat iar de aici Oravita. Pot exista drumuri care sunt închise sau greu practicabile în anumite periaode ale anului sau poate destinația în sine este greu accesibil în perioada iernii și nu este recomandat decât turiștilor experimentați. De asemena poate ai vizitat anumite părți ale obiectivului "Oravita" care care crezi că merită o atenție specială sau poate crezi că Oravita este mai atractiv într-un anuit sezon iar acest lucru nu este neapărat evident, cum ar fi în cazul unei pârti de schi.

Ghinea La 2015-03-03
Oravita

Cristian Ghinea sunt. Cred ca inca nu sunt familiarizat cu site-ul si comunic cu dvs. unde nu trebuie :)))) Acum am vazut rubrica de interactionare cu admin-ul. Scuze pentru comunicarea cu dvs. la rubrica "pareri si sfaturi".Oricum, nu sunt secrete. Scuze si o zi buna!

Ghinea La 2015-02-24
Oravita

Buna!Am imbunatatit descrierea orasului Oravita si a zonelor apropiate urcand totodata si cateva poze. Unele nu-mi plac, calitatea imaginii e scazuta, rezolutia e la un nivel mediocru si as vrea sa le sterg inlocuindu-le cu fotografiile corecte, la o rezolutie mult mai mare. Cum procedez la inlocuirea lor

Buna ziua. Va multumesc pentru contributie. Nu veti putea sterge imaginile, din pacate aceasta functie nu este publica, doar ca administrator pot sa sterg poze. Ce puteti face e sa ori sa raportati pozele (scrieti ca si comentariu: calitate slaba) sau pur si simplu sa le commentati cu calitate slaba pe cele care doriti sa le stergeti si le sterg eu. Inca o data va multumesc si va doresc o zi frumoasa.Administrator.

Am adaugat comentarii la fotografiile respective, au fost redimensionate gresit si am urcat multiplu fara sa previzualizez; dupa ce le stergeti o sa le urc pe cele potrivite. Intrebare: am vazut un punctaj in dreptul profilului meu. Ce reprezinta si pentru ce se acorda? Multumesc mult, admin!

2 rezultate

pagina:  1  din 1
Accesibilitate

Specifică o localitate de pornire și afișează harta rutieră spre Oravita, Caraș-Severin.

( hartă rutieră )

Obiectivul turistic se afla
autobuz, cursa periodică

Obiective Turistice pe o rază de 50 Km

Cazare pe o rază de 50 Km

Unitate Turistică Exemplu

sloganul dumneavoastră aici

Clasificare:

Localizare: Poiana Mărului

Aprecieri: 

Pentru ca fiecare vizitator să-și formeze o impresie despre unitatea dunmneavoastră este bine să definiți o foarte scurtă prezentare ce va apărea în majoritatea paginilor principale respectiv în motoarele de căutare. Astfel indiferent pe ce pagină a mini site-ului dumneavoastră sosește clientul, va avea acces la o scură prezentare. Încercați să cuprindeți tot ce este mai important, mai captivant despre afacerea dumneavoastră în acest paragraf.

Informații

about us termeni si conditii politica de confidentialitate

Contact

invita prieteni contact administrator opinia ta raportează eroare

Copyright © 2010 - 2016 
Romania Tourist Info

Regiuni Turistice

transilvania moldova muntenia banat crișana bucovina oltenia dobrogea marea neagră delta dunării dunărea bucurești maramureș

Categorii
Obiective Turistice

orașe muzee case memoriale cetăți / castele mănăstiri / biserici turism rural drumeție munți peșteri lacuri râuri pescuit parcuri naționale rezervații naturale

Utile

Hartă Rutieră

Colaboratori

GABRomania Tourist InfoGhineaAlyssaroxana snaider

 

Referinte

Romania Tourist Info pe Facebook Romania Tourist Info pe Twitter RSS feed
PageRank Checking Icon

Parteneri

Societatea Carpatină Ardeleană Harta Rutiera a Romaniei toți partenerii